Etusivu – vanha

Tervetuloa

Tervetuloa sivuilleni. Olen Henrik ’Henkka’ Nyholm, kuntapäättäjä Itä-Helsingistä.

Minut valittiin kunnallisvaaleissa 2012 varavaltuutetuksi Helsingin kaupunginvaltuustoon vuosiksi 2012-2017. Olin aikaisemmin myös ehdokkaana eduskuntavaaleissa 2011 ja 2015. Minut äänestettiin nuorten varjoeduskuntavaaleissa Helsingistä kansanedustajaksi Paavo Arhinmäen kanssa. Toimin aktiivisesti Vasemmiston kaupunginhallitus- ja valtuustoryhmässä.

Olen ehdolla kuntavaaleissa 2017! Lue vaaliteesini sivulta ’VAATIMUKSET’. Kampanjani slogan on ”OIKEUS VAATIA” ja sen kolme kärkeä on ’Lähiluonto’, ’Lähipalvelut’ ja ’Kohtuuhintainen asuminen’.

Löydät minut facebookista osoitteesta https://www.facebook.com/ihmisoikeudet/ ja twitteristä osoitteesta https://twitter.com/herttoniemi

* * * * * * * * *

Olin keväällä 2016 ehdolla HOK-Elannon vaaleissa numerolla 644. Vaalikonevastauksiini pääsee tästä. Kirjoitin vaaleista myös tekstin. Vaaliteesini löydät alta.

Osuuskaupan tulee olla:

* alueella keskivertoa halvempi, ja näin myös luoda kilpailua
* ylpeä halpamerkeistään, ja tarjota niitä kotimaisina
* yhteiskunnallinen toimija, ja pyrkiä myyntiin ilman hävikkiä

* * * * *

Surffaa sivut läpi ja ota yhteyttä jos mieleesi nousee kysymyksiä. Sivuille myös lisätään jatkuvasti ajankohtaista materiaalia.

On toiminnan aika: Eriarvoistuminen on estettävissä.

Henkka

Kuka on Henkka?

Henkka on herttoniemeläinen kansalaisjärjestökentän ja politiikan pitkäaikainen aktiivi. Painii niin paikallisten kuin globaalien kysymysten parissa. Lue lisää.

Mitä Henkka haluaa?

Lue vaatimukset muutoksista nykymenoon. Henkka ahertaa paremman yhteiskunnan, paikallisten yhteisöjen ja maailman puolesta. Lue lisää.

Missä voin tavata Henkan?

Henkan voit tavata monessa paikassa. Henkka näkyy toreilla, tapahtumissa ja mielenosoituksissa. Henkan voit tavata helpoiten ottamalla yhteyttä.

Henkka allekirjoittaa kaikki AMNESTYN, SETAN, ANIMALIAN ja LUONNONSUOJELULIITON vaaliteesit


 

Vastaa