Per-Looks on Kokoomuksen salajuoni

En vielä tiedä miten, miksi ja milloin – mutta sisäinen belgialainen salapoliisini on saanut vainun. Saatoin myös nähdä näyn tai/ja teelehdet muodostivat vastauksen kuppiini aamulla.

Tiedämme Kokoomuksella olleen ainoana motiivi tekoon. Vaaleissa jossa päätetään saako Kokoomuksen johtama Helsingin kurjistaminen jatkua, on puolueella tärkeää siirtää valokeila tuttuun ja turvalliseen. Uhriin joka ei pysty suojautumaan tai selkosanaisesti esittämään pöyristystään. Tehden näin Kokoomus voittaa tärkeää aikaa ja ohittaa vaalien nostattaman kiperän kysymystulvan joka kohdistuu palveluihin ja niiden huonontuneeseen saatavuuteen. Uudistus-kampanjan poliittiset tavoitteet jäävät huomiotta ja Helsingin kurjistaminen, jossa käytetään alibudjetointia, ulkoistamista sekä yksityistämistä – saa jatkua.

Kakun koristelee oma Kokoomuksen keppihevonen kaupungin ylimpänä virkamiehenä, joka on valmistautunut tulevaan valtuustokauteen toinen toistaan karmeammilla budjettiesityksillä ja leikkauslistoilla. Hänellä kun on kissanpäivät tietäen näkevän tämän sekä vielä seuraavan valtuuston, itse kun on juuri äänestetty 7-vuoden lisäpestille. Myös salajuonen jäljet johtavat sylttytehtaalle, kaupunginjohtaja on nimittäin ilmetty Per-Looks sivuston tekijä. Kukaan ei ole voinut tehdä yhtä rupusta budjettiesitystä, unohtaen kaikki aikaisemmin päätetyn, käyttämättä oikeasti suurinta aikaa blogin perustamiseen ja kuvien lataamiseen.

Näin syyttämisen hengessä (terveisiä työmies Putkoselle)
olkaa hyvät!

ps. jatketaan tärkeiden vaaliteemojen parissa! Kokoomuksen harmiksi.

Peruspalveluista "säästäminen" lisää todellisia kustannuksia